Home / Hardware Reviews / Smartphone Reviews / Review: Honor Holly (Android Smartphone)

Review: Honor Holly (Android Smartphone)

>Hij is onderdeel van de Pricehacker en dat maakt de Honor Holly de eerste Android smartphone die met een flexibele verkoopprijs in de schappen zal belanden. Hij zou eerst €139 gaan kosten, maar inmiddels zit de prijs al op €99,99 en dat is ##### weinig!

Unboxing

De unboxing die onze collega’s van GadgetGear.nl produceerde bevat weinig tot geen verrassingen.

Design

Over het design van de Honor Holly valt niet te klagen. Voor €99,99 krijg je wel een plastic smartphone, maar wel één die aanvoelt als een Galaxy S3 en daar hoeft Honor zich echt niet voor te schamen. Het is wel zo dat je maar net moet houden van het feit dat de onderkant wit is en de bovenkant zwart…

Android

De Honor Holly draait op Android 4.4.2 KitKat. Nog geen lollipop dus. Ook de update van Huawei’s Emotion UI 3.0 heeft de Honor Holly nog niet bereikt, maar kan zeker wel komen. De huidige versie van Emotion UI is versie 2.3.

Motorisch

Onder de motorkap van de Honor Holly ligt een quad-core ARM Cortex A7 processor die is geklokt op 1.3GHz. Vergelijkbaar met de Honor Holly 3C. Ook hier krijg je 1GB aan werkgeheugen en een Mali-400 GPU. Je krijgt bovendien 16GB aan interne opslag en de mogelijkheid om een micro-SD kaartje te plaatsen.

Het IPS display van de Honor Holly meet 5 inch en draait op een 720p HD resolutie. Films en series schalen dus prachtig op het toestel. Daarnaast heeft het display een erg brede kijkhoek.

Benchmarks

De benchmarks laten prestaties zien die weinig verschillen met die van de Honor 3C. Niet verrassend omdat de chipset vergelijkbaar is. De Honor 3C scoort net iets beter doordat de 3C 2GB aan RAM heeft in plaats van de 1GB van de Honor Holly. Voor het kijken van films is hij krachtig genoeg, maar de Mali-400 GPU is niet heel sterk. Voor gamers valt er meer te wensen. Misschien is dit dan ook de reden dat de Gamelof app store niet is meegeïnstalleerd.

Camera’s

Achter krijg je van Honor een 8 megapixel camera die onderstaande plaatjes maakt. Voor selfies moet je het doen met 2 megapixels, maar dat is in deze prijsklasse prima.

Hij is onderdeel van de Pricehacker en dat maakt de Honor Holly de eerste Android smartphone die met een flexibele verkoopprijs in de schappen zal belanden. Hij zou eerst €139 gaan kosten, maar inmiddels zit de prijs al op €99,99 en dat is ##### weinig! Unboxing De unboxing die onze collega's van GadgetGear.nl produceerde bevat weinig tot geen verrassingen. https://www.youtube.com/watch?v=Tpe8rRKjUiE Design Over het design van de Honor Holly valt niet te klagen. Voor €99,99 krijg je wel een plastic smartphone, maar wel één die aanvoelt als een Galaxy S3 en daar hoeft Honor zich echt niet voor te schamen. Het…

Overzicht Reviews

Films kijken
Gaming
Design
Camera's

Opsomming: Hoewel de Honor 3C een prima toestel voor haar geld was, is de Honor Holly met de huidige verkoopprijs van €99,99 de absolute kiloknaller. Voor dit bedrag heb je nog nooit zoveel smartphone gekocht!

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
80

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*