Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: The Snowman (Blu-Ray)

Review: The Snowman (Blu-Ray)

The Snowman is één van de grotere releases voor Universal aan het begin van het jaar. Na een flinke campagne om Nederland naar de bioscoop te trekken, is de thriller nu uit op Blu-Ray en onze afsluiter voor het weekend. Na zijn verbluffende rol in Alien: Covenant staat acteur Michael Fassbender weer met beide pootjes op vaste grond. Hij speelt in The Snowman inspecteur Harry Hole. De hoofdrol in The Snowman, een film gebaseerd op de Scandinavische bestseller van Jo Nesbo. De rol is zeer belangrijk voor Michael Fassbender. The Snowman is namelijk de eerste in de bekroonde reeks verhalen…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaal
Uitvoering

Opsomming: Soms is er een geweldig idee en dat gaat dan kapot aan een rommelige regie. The Snowman valt in die categorie. Er zit voldoende spanning in om je bij de film te houden, maar je vraagt je ook vaak genoeg af wat er nu aan de hand is. Hierdoor komt The Snowman niet verder dan een magere voldoende.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
63

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*