Home / Handheld & Mobile / Android / Alles over Clash of Clans tips, cheats en hacks

Alles over Clash of Clans tips, cheats en hacks

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

32 reacties

 1. Ik ben per ongeluk uit een clan gezet en ze willen me er terug in (en ikzelf ook). Ik krijg echter bericht dat dit niet kan, omdat ik er uit gezet ben. Is er een mogelijkheid om er toch terug in te komen?

 2. Ik wil gratis edelstenen hoe kan ik die krijgen

 3. Onze leider heeft per ongeluk een co gepromoveerd, waardoor hij zelf als leider gedegradeerd is. Kan dit recht gezet worden. De leider die zo veel werk in zijn clan gestoken heeft, is er kapot van.

 4. kent iemand een goede site voor edelstenen?

 5. Hallo,

  echte edelstenen ‘hack’ sites bestaan niet zoals er al gezegd wordt, je krijgt er virussen van. wat je wel kan doen is een gift card app downloaden. dan moet je apps downloaden voor punten en die punten kun je gebruiken om bijvoorbeeld een play store card te kopen, dit duurt dan wel wat langer, maar het is het waard. 2 voorbeelden zijn Freemyapps en Free gift cards.

 6. ik wil goud en elixir cheatten. hoe moet dat?

  • Dat zit er gewoon niet in @naut. Alles wordt online bijgehouden op de servers van SuperCel. Daar kijken ze ook naar ‘vreemde’ opbouw van waarde op de verschillende accounts. Zou je cheaten, komen ze daar snel genoeg achter en ben je met een beetje pech jouw account kwijt.

  • hoi Naut,

   Ik zou niet beginnen met cheaten heb ik zelf ook nooit gedaan en tenslotte is het veel leuker om een dorp zelf op te bouwen ik zit nu in level 72 en heb nog nooit iets gekocht of gecheat en je kan er alleen maar problemen mee krijgen als je doet cheaten. Dus mijn advies is niet doen:)

 7. Zal ik mij boogschutter toren van level 4 naar 5 afmaken voor 40 edelstenen

  Of wachten?
  Nog een vraag!
  Willen jullie mischien in mijn clan komen?
  Hij heet: bright nl
  Embleem is oranje en wit
  Clan level 1

 8. Er staan leden in onze clan die al heel lang lid zijn, maar in de clan niet actief zijn. Er kunnen geen nieuwe leden in de clan meer worden geaccepteerd (50) en de niet actieve leden zijn co leiders en kunnen niet verwijderd worden. Weet iemand hoe wij deze wel kunnen verwijderen?

  • Kevin Krechting

   Hallo Wassim,

   Een logische vraag omdat er voor vele games wel cheats of hacks bestaan. Voor online spellen echter niet omdat dit oneerlijke concurrentie oplevert. Naar ons weten kun je dit spel niet hacken zonder dat de makers er achter komen.
   Ik hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord. šŸ˜‰

 9. vals spel wordt door supercell gespeeld, had een schild voor een week gekocht i.v.m. examens begon al met 1 uur minder vervolgens elke dag 1 uur in de min, dit gemeld ik moest maar screenshots opsturen.
  oplichters zijn het bij supercell.

 10. Hoelang blijft ijstovenaar in clash of clans

 11. Ik heb een nieuwe thuisdorp gebouwd, na het bouwen heb ik dit opgeslagen.
  Tenminste dat dacht ik. Als ik nu naar mijn oorlogsdorp ga en gelijk weer terug naar mijn thuisdorp dan staat ineens alles doorelkaar!!!
  Hoe kan dit, en wat doen ik verkeerd?

 12. Edelstenen goud en elixir plebs

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*