Home / Handheld & Mobile / Android / Review: Zwarte luxe slim booktype hoes met venster voor de Huawei Mate 9

Review: Zwarte luxe slim booktype hoes met venster voor de Huawei Mate 9

>Het is een hele mond vol. De naam van de smartphone cover die we vandaag in de review hebben zitten. De Zwarte luxe slim booktype hoes met venster voor de Huawei Mate 9 van smartphonehoesjes.nl. Natuurlijk gaat het hier om een OEM product. Een product dat iedereen onder een eigen naam en merk in de markt mag zetten. Het ontwerp sprak ons voldoende aan om hem toch te testen.

Unboxing

We hebben geen unboxing gefilmd. Het hoesje komt in een plastic zakje aan en dat zakje bevat natuurlijk alleen het hoesje. In het hoesje nog wel een beetje foam om tijdens transport de vorm te behouden. Prima.

Design

Wat opvalt in het design is dat je niet alleen een venster boven hebt, maar ook lager op het scherm. Dat venster is een stuk dunner en biedt touch ondersteuning zodat je gewoon gesprekken aan kunt nemen.

De vouw van de Zwarte luxe slim booktype hoes met venster voor de Huawei Mate 9 zit aan de linker kant. Wil je deze met één hand openen, dan is dit met de rechter hand goed te doen. Met links niet zo.

Kijken we naar de binnenkant, dan zien we dat de fabrikant van deze cover het zwakke punt van het Mate 9 hoesje dat Huawei meelevert meteen al in het vizier heeft. De officiële heeft een harde binnenkant. Komt daar een zandkorreltje tussen, kan dit zich rustig in de aluminium achterkant vreten door de frictie die gedurende de dag ontstaat. De Zwarte luxe slim booktype hoes met venster voor de Huawei Mate 9 lost dit op door een dun laagje foam onderin de cover te leggen. Ja, hij wordt er wat dikker van, maar je koopt hem voor de bescherming van jouw mooie toestel.

Gebruikservaring

Het hoesje zit inmiddels een maand om mijn smartphone. De naden laten nog niet los en de rug lubbert nog niet uit. De grip op het toestel blijft ook goed. Wat dat betreft ben ik dus zeer tevreden met de cover.

Waar je wel tegen aan loopt is dat niet alle bedieningselementen altijd goed voor het venster zitten. Dit is echt ontworpen voor de primaire functie, het aannemen van telefoongesprekken. Overigens komt het venstertje ook redelijk goed uit bij gesprekken via WhatsApp. Maar als ik de muziek app draai, moet ik de cover toch echt openen om een track te veranderen.

Beschikbaarheid

Wij vonden de Zwarte luxe slim booktype hoes met venster voor de Huawei Mate 9 bij smartphonehoesjes.nl. Hier kun je terecht voor Telefoonhoesje  Glas screenprotector en je kunt je eigen Hoesjes maken

Het is een hele mond vol. De naam van de smartphone cover die we vandaag in de review hebben zitten. De Zwarte luxe slim booktype hoes met venster voor de Huawei Mate 9 van smartphonehoesjes.nl. Natuurlijk gaat het hier om een OEM product. Een product dat iedereen onder een eigen naam en merk in de markt mag zetten. Het ontwerp sprak ons voldoende aan om hem toch te testen. Unboxing We hebben geen unboxing gefilmd. Het hoesje komt in een plastic zakje aan en dat zakje bevat natuurlijk alleen het hoesje. In het hoesje nog wel een beetje foam om…

Overzicht Reviews

Bescherming
Materiaal
Constructie

Opsomming: De Zwarte luxe slim booktype hoes met venster voor de Huawei Mate 9 is dan geen merkproduct, het is wel een kwaliteitsproduct. De materiaalkeuze is goed en de constructie is stevig. Bovendien is er gewoon goed nagedacht over de bescherming van de smartphone.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
97

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*