Home / Handheld & Mobile / Android / Super Mario Run te reserveren op Android

Super Mario Run te reserveren op Android

>Na de Pokémon mag opnieuw een Nintendo held de wereld van de Android gebruiker betreden. Dat wil zeggen, we moeten nog wel even wachten. We kunnen de game op dit moment alleen reserveren.

Super Mario Run verscheen eerder dit jaar op iOS. Sinds die tijd zwerven er veel .apk files voor Android rond die zeggen de game te bevatten. In de praktijk bevatten deze vooral malware. Het is namelijk zelfs te vroeg om de game gekraakt in bezit te krijgen. Doordat de game nog nergens voor Android wordt aangeboden, valt er nog niets te kraken.

Met behulp van de voorregistratie, krijg je een notificatie op het moment dat Super Mario Run daadwerkelijk te koop is. Ook op Android zal de game naar verwachting €9,99 gaan kosten.

De reden van de vertragingen voor Android worden in interviews doorgaans op het feit geschoven dat er onder Android veel piraterij is. Dat de beveiliging van de game hierdoor veel meer tijd kost. We horen in de markt ook dat Apple de exclusiviteit heeft afgedwongen. Zo zou Apple de ontwikkeling van de game deels hebben gefinancierd. Dat laatste lijkt onwaarschijnlijk, maar is iets dat wel vaker gebeurd om populaire titels binnen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Activision dat voor games de DLC soms weken eerder aanbiedt op Xbox of Playstation. Net afhankelijk van waar ze de beste deal krijgen om de gamers van een bepaald platform zo te belonen.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*