Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Kingsman – The Golden Circle (4K Blu-Ray)

Review: Kingsman – The Golden Circle (4K Blu-Ray)

>Sinds deze week ligt hij in de winkel. Ik heb het over dé uitdager voor James Bond. Net zo geheim, maar veel grappiger. En meer spektakel. Ik heb het over Kingsman – The Golden Circle in een fantastische 4K uitgave.

Voor mij was Kingsman: The Secret Service een enorme verrassing. De film was scherp, maar bracht enorm veel actie met waanzinnige gadgets. Nog briljanter was Samuel L. Jackson in zijn rol als superschurk.

In Kingsman – The Golden Circle is het de beurt aan Julianne Moore. Zij speelt topcrimineel Poppy. Poppy is een druglord in Cambodja met enorme heimwee. Midden in de jungle heeft ze een waar walhalla voor de Amerikaanse hamburgercultuur ontwikkeld. Een klein plein met een enorme diner erop en daar omheen onder anderen een klassieke kapper. Zeker de mooiste set die ik dit jaar heb gezien (maar januari is nog niet eens voorbij).

Haar missie lijkt voor ons Nederlanders niet zo heel vreemd. Poppy wilt dat de VS drugs legaliseert. Ze bezit miljoenen en kan er niets mee. Ze wilt terug naar de VS en heeft daar alles voor over. Onder anderen het uitschakelen van de Britse geheime dienst Kingsman. Waarom? Spreken ook Engels… toch?

Dit doet ze met behulp van een enorme overdaad aan technologie. Ze bezig de nodige wapens en robots en het lijkt haar bijna te lukken Tot blijkt dat de Kingsman ook een Amerikaanse tak hebben.

Het hele verhaal wordt op een heerlijke manier aan elkaar geacteerd door Taron Egerton (Eggsy). Dit maal met minimale hulp van Colin Firth (Harry Hart). Nog leuker wordt het met Pedro Pascal die Whiskey mag spelen in de film. Na de briljante rol als Javier Peña in Narcos, mag hij hier een wat luchtigere rol spelen die toch aanhaakt bij het drugs thema. En dat doet hij geweldig.

Extra’s

Kingsman is een enorm kleurrijke film. Zeker in de prachtige set van Poppy met haar robots. Niet alleen levert de 4K versie heel wat meer details op in de vormgeving, de diepe kleuren maken het hele plaatje enorm veel sfeervoller. De 4K versie is werkelijk een lust voor het oog. Qua audio biedt het schijfje ondersteuning voor Dolby Atmos, 5.1 DTS en 5.1 Dolby Digital.

Hoewel de 4K disc alleen de film bevat, is de gewone Full HD Blu-Ray overladen met extra’s. Vooral de taxi achtervolging bij aanvang van de film wordt in detail besproken. Het is deze achtervolging die je ook meteen in de film trekt. Met een glimlach uiteraard ;-). Verder gaat men vooral dieper in op het verhaal en de achtergronden van de Kingsman.

Sinds deze week ligt hij in de winkel. Ik heb het over dé uitdager voor James Bond. Net zo geheim, maar veel grappiger. En meer spektakel. Ik heb het over Kingsman – The Golden Circle in een fantastische 4K uitgave. Voor mij was Kingsman: The Secret Service een enorme verrassing. De film was scherp, maar bracht enorm veel actie met waanzinnige gadgets. Nog briljanter was Samuel L. Jackson in zijn rol als superschurk. In Kingsman – The Golden Circle is het de beurt aan Julianne Moore. Zij speelt topcrimineel Poppy. Poppy is een druglord in Cambodja met enorme heimwee. Midden…

Overzicht Reviews

Cast
Onzin
Humor
Actie
Extra's
Beeldkwaliteit

Opsomming: Wat hebben we deze week enorm genoten van Kingsman – The Golden Circle. Een film met de actie en spanning van James Bond en de bizarre humor van Austin Powers, maar dan op z’n Brits. Alles wat je ziet is in meer of mindere mate onzin, maar wat maakt het uit; we hebben genoten.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
97

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*