Home / Hardware / Smartphones / Review: Fabienne Chapot Universele Phone Wallet (telefoonhoesje)

Review: Fabienne Chapot Universele Phone Wallet (telefoonhoesje)

>Dames, is het probleem ‘telefoon of portemonnee kwijt’ toevallig wel eens langs gehupt? Van Smartphonehoesjes.nl hebben we een echte girls gadget op de redactie ontvangen: de Phone Wallet van het Amsterdamse lifestyle label: Fabienne Chapot

Wat flauw, he! Natuurlijk raken de dames geregeld telefoons en portemonnees kwijt! Een oplossing daarvoor heb ik niet, wel is de combinatie phone wallet een suggestie om één voorwerp minder kwijt te raken. Hoe mooi is dat ?

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot is een Amsterdam-based lifestyle label, vernoemd naar de founder en CEO van het merk. Haar collecties, bestaande uit een ready-to-wear collectie, schoenen, tassen, accessoires en een servieslijn, zijn fun with a little edge. Een eclectische mix van rijke kleuren en playful prints.

Fabienne Chapot (1981) begon haar carrière bij een reclamebureau, maar werd al snel getrokken door het avontuur van ondernemen. In 2006 stapte ze op het vliegtuig om op Bali de inmiddels iconische hartentas te ontwerpen. Het kleurrijke ontwerp lanceerde haar carrière als tassen designer en baande de weg voor haar succesvolle onderneming, genaamd Fab. Na 5 jaar haar bekende handschrift te zetten op tassen, portemonnees en leren accessoires wordt met succes de schoenenlijn gelanceerd

Phone Wallet

De modebewuste Phone Wallet van Fabienne Chapot is een handige oplossing om telefoon en je pasjes bij elkaar op te bergen. Ideale oplossing en mooi gestyled. Aan de binnenzijde is de Phone Wallet voorzien van een aantal opbergvakjes zodat je een smartphone, wat pasjes, briefgeld er in op kunt bergen. Het kleingeld kan je er moeilijker in kwijt, vooral als de telefoon er in zit. Dat is wel jammer, maar geen drama voor deze accessoire.

 

Specificaties

  • Vervaardigd van echt lederen materiaal
  • De Phone Wallet is prachtig afgewerkt
  • Aan de binnenzijde kunt u uw smartphone, pasjes en geld opbergen
  • Sluit met behulp van een rits
  • Afmetingen ( l x d x b ): 12 cm x 1 cm x 9 cm (smartphonevakje) en 18 cm x 3 cm x 10 cm (buitenmaat)
  • Inclusief 1 jaar garantie

Conclusie

Deze modebewuste phone wallet van Fabienne Chapot is niet alleen erg handig, maar ook echt een plaatje om te zien. De combinatie telefoonhoesje en portemonnee is natuurlijk ideaal, al zou er wel een vakje voor het kleingeld bij mogen. Dat is namelijk niet te gebruiken als je telefoon erin zit. Maar ach, iedereen gebruikt tegenwoordig toch de pas. Het kleingeld moet dan maar in de tas.

Beschikbaarheid

De Phone Walet van Fabienne Chapot is nu verkrijgbaar bij GSM hoesjes. Zoek je een merk met wat meer mannelijke hoesjes? Kijk dan eens op tech21 hoesjes .

Over Jeroen Andreasen

Jeroen: Gadget & Games. Voornamelijk PS4 en 3DS. Favoriete games zijn Final Fantasy IX en X, Modern Warfare 2, Tekken Tag Tournament en de handheld Pokémon games. Naast gamen en testen schrijf ik voor www.jcmuts.nl

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*