Home / PC & Consoles / PC / Gamescom: Anno 1800 aangekondigd!

Gamescom: Anno 1800 aangekondigd!

>Ubisoft heeft tijdens de Gamescom in Keulen aangekondigd dat zij werken aan een nieuwe release in de Anno franchise. Anno 1800 speelt zich af in de 19e eeuw waardoor we opnieuw terug in de tijd duiken.

De laatste Anno games van Ubisoft speelden zich vooral af in de verre toekomst. Absoluut een vette setting, maar voor iemand die begon met Anno 1602 zoals ikzelf is deze aankondiging zeer welkom.

Anno 1800

De game speelt zich af in de 19e eeuw van onze geschiedenis. De industriële ontwikkeling staat in in de kinderschoenen en je zult moeten handelen, allianties sluiten en oorlog voeren. In Anno 1800 zal het bouwen van grote steden worden gecombineerd met een rijke verhaallijn. Innovatieve gameplay en een memorabele setting moeten Anno 1800 tot een vette game maken.

Trailer

De nieuwe trailer laat niet veel los wat betreft de game. Wel laat het de nieuwe setting ontzettend goed en de sfeer die je kan verwachten. Check de trailer zelf!

Anno Union

Ubisoft Studio Blue Byte wil spelers meer betrekken bij de ontwikkeling van Anno 1800 door middel van Anno Union. Deze nieuwe community voorziet een selecte groep spelers van nieuwe en exclusieve content en de kans op de game voor release al te spelen. Ook wordt er regelmatig gevraagd om feedback en kan je stemmen op features.

Om je te registreren voor Anno Union en kans te maken op deelname klik hier.

Beschikbaarheid

Voorlopig is Anno 1800 nog niet speelbaar. De game zal pas in de winter van 2018 worden uitgebracht. Ontwikkelaar Blue Byte heeft dan ook aangekondigd dat zei de komende maanden meer informatie over Anno 1800 naar buiten zal brengen.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*