Home / PC & Consoles / Xbox One / Gelekt: Dit is de Xbox One X Project Scorpio

Gelekt: Dit is de Xbox One X Project Scorpio

>Het is nog een paar dagen tot Microsoft een grote presentatie voor de pers in Keulen organiseert. Tijdens die presentatie zal Microsoft zeer waarschijnlijk de Xbox One X Project Scorpio presenteren. Waarom we dit weten? Omdat de persrenders zijn gelekt ;-).

De presrenders zijn de afbeeldingen die door webwinkels en journalisten worden gebruikt om de eerste afbeeldingen van de console te laten zien. Doordat dit soort hardware eerst in 3D wordt vormgegeven, zijn die afbeeldingen vaak perfect qua kleur en vorm. Mooier dan wanneer het een echte foto zou betreffen. Die afbeeldingen zijn dus erg belangrijk.

Bovenaan deze post zie je al een afbeelding van de verpakking van de eerste uitvoering van de Xbox One X. Bijzonder detail is dat Microsoft een Project Scorpio editie uitbrengt. Net zoiets als de Day One edition van de originele Xbox One. Toch is het opvallend omdat Microsoft normaal nooit hardware uitbrengt met de projectnaam erop. Een must have voor Xbox fans.

De afbeelding laat zien dat Microsoft ook een vertical stand gaat gebruiken om de console meer stabiliteit te geven. Bovendien zal hij worden verkocht met dezelfde conrollers die ook bij de Xbox One S gebundeld werden. Geen pro controller dus.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*