Home / Handheld & Mobile / 3DS / Nieuwe Professor Layton op 8 november 2013!

Nieuwe Professor Layton op 8 november 2013!

>Het wachten is bijna voorbij, want de nieuwe game in de Layton reeks komt op 8 november 2013 uit. Het avontuur brengt ze nu naar koudere oorden en aan jou de taak om je warm je houden met breinkrakers. Professor Layton en de erfenis van Azran

Layton krijgt een brief van een oude vriend van hem de archeoloog is. In die brief schrijft hij dat hij een levende mummie heeft gevonden die in het ijs gevangen zat. Dit blijkt een meisje te zijn uit de tijd van de Azran/beschaving.

Wanneer het lukt om bij het meisje te komen wordt deze ontvoerd en aan de helden te taak om dit meisje dan ook nog te gaan redden. Dit gaat, zoals we gewend zijn van de game, gepaard met veel denk- en speurwerk.

In de game zitten 150 puzzels die je oplost met de verhaallijn en er verschijnt een jaar lang elke dag 1 extra puzzel. Dit betekent dat je dus een jaar bezig bent om het spel daadwerkelijk uit te spelen!

Layton komt uit voor de DS3. Je kunt de game dan kopen in de winkel of via de store van Nintendo

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*