Home / PC & Consoles / PC / Injustice:Gods Among Us Ultimate Edition aangekondigd.

Injustice:Gods Among Us Ultimate Edition aangekondigd.

>Warner Bros Interactive Entertainment heeft aangekondigd alle DLC van Injustice: Gods Among US te bundelen in een Ultimate Edition. Deze editie gaat ook uitkomen voor de next-gen consoles, uiteraard in betere kwaliteit!

 

NetherRealm Studios, bekend van de Mortal Kombat games, heeft ook deze game gemaakt en met veel succes. Het lijkt er op maar iedere held en schurk hebben hun eigen vechtstijl en eigen acties met de omgeving.

 

In deze editie zit o.a. 40 extra skins en 60 S.T.A.R. Labs Missions, evenals de personages: Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna en Scorpion.

Nu heeft deze game, met al zijn glorie, een adviesprijs van €59,99 voor de PS3, PS4 en de Xbox360. De Vita- en PC versie gaan €39,99 kosten.

De complete game komt uit op 29 november 2013, het is dus nog even geduld hebben!

InjusticeUltimateEdition_PSVita_PACKSHOTS_2D_ENG

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*