Home / Handheld & Mobile / 3DS / Review: New Nintendo 3DS Cover Plates

Review: New Nintendo 3DS Cover Plates

>Vorig jaar maakte Nintendo het al mogelijk om zelf thema’s op de Nintendo 3DS te installeren. Zo kreeg jouw Nintendo 3DS al een beetje een persoonlijk tintje. Met de New Nintendo 3DS snapt Nintendo dat je jouw handheld aan jouw wereld wilt aanpassen en komt Nintendo dan ook met verwisselbare Cover Plates.

Unboxing

De verpakking van de Nintendo Cover Plates bevat enkel de Cover Plates en een vrijwel overbodige handleiding. Let er overigens wel op welke Cover Plates je aanschaft. De New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL verschillen immers in formaat.

Design

Wat opvalt is dat Nintendo bij de onderste Cover plate schroefjes meelevert. Hoewel de schroefjes bij verwijdering goed in de Cover Plate blijven steken, heb je zo altijd extra schroefjes mocht je er één kwijtraken. Handig!

Het printje op onze Cover Plates is niet heel bijzonder, maar Nintendo legt de weg open om de New Nintendo 3DS systemen tot modeaccessoire te verheffen of.. in ieder geval om jouw Nintendo 3DS echt onderdeel van jouw leven te maken. Denk aan vette covers van games, maar ook artiesten. Of koop gewoon een blanco cover en spuit hem in dezelfde lak van jouw auto. Hoe gaaf is dat?

Het zou ons dan ook niet verbazen als we al snel vele alternatieven uit China gaan zien.

Verwisselen

Zoals je in onze unboxing video hebt kunnen zien, kost het relatief weinig moeite om de covers te verwisselen. Wel moet je er rekening mee houden dat je altijd een kleine schroevendraaier moet gebruiken.

Vorig jaar maakte Nintendo het al mogelijk om zelf thema's op de Nintendo 3DS te installeren. Zo kreeg jouw Nintendo 3DS al een beetje een persoonlijk tintje. Met de New Nintendo 3DS snapt Nintendo dat je jouw handheld aan jouw wereld wilt aanpassen en komt Nintendo dan ook met verwisselbare Cover Plates. Unboxing De verpakking van de Nintendo Cover Plates bevat enkel de Cover Plates en een vrijwel overbodige handleiding. Let er overigens wel op welke Cover Plates je aanschaft. De New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL verschillen immers in formaat. https://www.youtube.com/watch?v=5gISWYsSmKc Design Wat opvalt is dat Nintendo…

Overzicht Reviews

Design
Montage

Opsomming: Wilde je voorheen een vette Nintendo console, was het wachten op een limited edition. Met de Cover Plates hoeft dit niet meer en kun je jouw Nintendo ten alle tijden aanpassen aan jouw wereld. Een topidee.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
95

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*