Home / PC & Consoles / Wii U / Nieuwe trailer Super Mario 3D World.

Nieuwe trailer Super Mario 3D World.

>Nintendo heeft een hele mooie samenvattende trailer vrijgegeven die zowat alle spelonderdelen uitlegt. De trailer ziet er erg leuk uit en je kunt dus met z’n vieren het opnemen tegen Bowser!

Met Mario kun je vele vormen aannemen. Vele kennen we al, anderen waren al even geleden, de bekendste zijn de vuurschietende Mario en de vliegende Tanuki Mario, je bent nu ook een kat, kan jezelf dupliceren en ga zo maar door! Je kunt ook met 3 vrienden een gezellig potje spelen door als echte teamspelers door de levels heen te gaan. Ik zeg bekijk de trailer van 6 minuten en dan heb je een hele goede indruk wat het spel zoal te bieden heeft.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*