Home / PC & Consoles / Nintendo Switch / Review: Zelda – Breath of the Wild (Nintendo Switch & Wii U)

Review: Zelda – Breath of the Wild (Nintendo Switch & Wii U)

Een game is pas echt goed, als ik als reviewer eigenlijk niet weet waar ik moet beginnen. Gewoon omdat er veel te veel te doen is. Ik zou bijna vergeten om de review te schrijven ;-). Korte intro Voor wie Zelda nog niet kent, Zelda is niet die dude op de cover van de game. Dat is Link en Link moet altijd Zelda’s issues oplossen. En ditmaal zijn die wel erg groot. Het koninkrijk Hyrule werd zo’n 100 jaar geleden verdedigd door Link en Zelda, maar die twee wisten het niet te redden. Het gevolg? Ganon heeft het kasteel ingenomen,…

Overzicht Reviews

Grafisch
Gameplay
Verhaal
Speelduur

Opsomming: Ik heb het gevoel dat ik wel 30 pagina’s vol kan schrijven over mijn ervaringen in Zelda – Breath of the Wild, maar heb het bij de belangrijkste gehouden. Of in ieder geval wat ik belangrijk vond na 14 speeluren in de game te hebben geklokt. En nee, ik ben nog lang niet klaar. En ja, ik wil nog meer. Veel meer. Zelda – Breath of the Wild is dé must-have game voor de Nintendo Switch, of de Wii U als je de Switch nog niet hebt.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
98

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*