Home / Hardware / Monitoren / Nieuwe BenQ RL2460HT 24 inch gaming monitor
BenQ_RL2460HT _gaming_monitor

Nieuwe BenQ RL2460HT 24 inch gaming monitor

>BenQ heeft tijdens zijn aanwezigheid op de Gamescom afgelopen week een nieuwe 24 inch gaming monitor geïntroduceerd. Het gaat om de BenQ RL2460HT met onder andere een handige feature voor streamers.

De nieuwe BenQ RL2460HT is een 24″ Full-HD monitor met een focus op gamers. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een verversingssnelheid van 60 frames per seconde is de monitor in het eerste op zich niet echt bijzonder. Wat volgens BenQ de monitor interessant moet maken is de HDMI uitgang die je in staat stelt de beelden te streamen nadat zij op de monitor zijn weergegeven. Dit zorgt voor absoluut geen vertraging in het tonen op de beelden van de monitor.

Naast de HDMI uitgang zijn er een tweetal HDMI ingangen beschikbaar zodat je als gamer een console en een PC kan aansluiten op hetzelfde scherm. Daarnaast beschikt de RL2460HT ook over een DVI en VGA ingang. De BenQ RL2460HT  heeft een contrastverhouding van 12.000.000:1 en een reactietijd van 1ms. Het scherm

Verschillende features als Black Equalizer en Low Blue Light Modus geven je beter zicht in het donker en beschermen de ogen tegen een te hoge waarde aan blauw licht.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*