Home / Hardware / Monitoren / IFA: Acer introduceert zware, complete Predator line-up

IFA: Acer introduceert zware, complete Predator line-up

>De IFA begint steeds meer gaming te worden. Deze week zullen vooral Lenovo en Acer veel nieuwe producten tonen. Vandaag waren we bij de presentatie van de nieuwe Predator lijn van Acer. Een lijn waarin niet alleen nieuwe computers verschijnen, maar Acer blijkt ook zwaar te gaan inzetten op accessoires.

Predator Orion 9000

De Orion 9000 is het nieuwe paradepaardje onder de Acer desktops. Natuurlijk tjokvol LED’s en een stoer ontwerp, maar vooral ook veel innovaties. Bijvoorbeeld wieltjes aan de achterkant om de case snel naar je toe te rollen, maar ook een doorzichtig scherm met ESD grid om elektromagnetische storing tegen te gaan. Voor gamers die graag aan hun systeem sleutelen is er ruimte genoeg om componenten bij te plaatsen en te vervangen. Er zijn zelfs 8 DIMM slots beschikbaar om toto 128GB aan werkgeheugen toe te voegen. En… er is ondersteuning voor maximaal 4 GPU’s. Acer heeft meteen al een deal met AMD gemaakt om als optie vier AMD Radeon RX Vega kaarten te plaatsen, of twee Nvidei GTX1080TI’s. De Orion 9000 kom ook nog eens met Intel’s nieuwste Core i9 processor waardoor je 18 CPU kernen kunt gebruiken.

Ook belangrijk in deze behuizing zijn Liquid Cooling en IceTunnel 2.0. Waterkoeling kennen we natuurlijk wel, maar IceTunnel gaat echt over effectieve luchtkoeling. De lucht wordt voor aangezogen en zowel achter en boven uitgeblazen, afgestemd op het moederbord van de Orion 9000. Je kunt maximaal 5 ventilatoren in de behuizing plaatsen.

Predator X35

De Predator X35 is een nieuwe 21:9 monitor met een 1800 kromming en een resolutie van 3.440×1.440. De monitor biedt ondersteuning voor G-Sync en Quantum Dot technologie in combinatie met LED dimming voor donkere beeldpartijen. Via GameView zijn is het mogelijk zelf profielen aan te maken die het beste bij jouw favoriete games passen. Deze zijn die het OSD menu op te roepen.

Predator Gadgets

Tenslotte komt Acer met een hele lijn Predator gadgets. De belangrijkste is een hoofdtelefoon gemaakt voor 3D surround sound. In de hoofdtelefoon zitten sensoren die de rotatie van het hoofd bijhouden. Hoor je links iemand lopen en besluit je naar links te kijken, is links het nieuwe voor. Dit moet een veel realistischer beleving opleveren, al is het misschien wel handig wat meer monitoren aan jouw rig te hangen ;-).

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*