Home / Hardware / Muizen / CES: Razer presenteert zelfladende gaming muis

CES: Razer presenteert zelfladende gaming muis

>Hoewel vele gamers zweren bij een muis bij een draadje, blijft een draadloze muis toch wel heel comfortabel in gebruik. De Razer Mamba Hyperflux is extreem draadloos. Zelfs om hem op te laden heb je geen draadje meer nodig.

Het geheim van de Razer Mamba Hyperflux muis zit hem in de Razer Firefly HyperFlux muismat. Deze muismat is voorzien van de Razer HyperFlux Wireless Power Technology. Hierdoor wordt de muis non-stop draadloos van stroom voorzien vanuit de muismat.

De muis wordt met een magnetisch veld opgeladen. Een vergelijkbare technologie zit al jaren in tandenborstels en vele smartphones. Door de muis non-stop van stroom te voorzien, hoeft de Razer Mamba Hyperflux geen accu meer te bevatten. Als gamer krijg je hierdoor nog meer controle over het gewicht van de muis.

Om zo min mogelijk lag tijdens het gamen te ervaren, maakt de muis gebruik van Adaptive Frequency Technology (AFT). Deze technologie scant actief het 2.4GHz bereik om het meest storingsvrije kanaal te vinden. De draadloze verbinding is snel genoeg om de optische 16.000 DPI sensor van de muis bij te houden.

Zowel de Razer Mamba Hyperflux muis als de Razer Firefly HyperFlux muismat zijn voorzien van Razer Chroma LED verlichting. De verlichting is dus helemaal naar smaak in te richten.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*