Home / Hardware / Muizen / Gamescom 2015: Nieuwe Razer Chroma hardware

Gamescom 2015: Nieuwe Razer Chroma hardware

>Razer presenteerde dit jaar op Gamescom zijn nieuwe Razer Chroma hardware, waarvan enkele devices al verkrijgbaar zijn en anderen binnenkort verkrijgbaar zullen zijn. De nieuwe Razer Chroma hardware bestaat uit een harde muismat, een muis, toetsenbord en keypad. Hier lees je alles over de nieuwe Razer Chroma hardware!

Het gaat om vier nieuwe Chroma devices die Razer dit jaar introduceert. De gaming muismat de Razer Firefly, de Razer Mamba in twee edities welke beide Razer Chroma ondersteunen, de Razer Deathstalker en de nieuwe Razer Orbweaver, beiden ook met Razer Chroma ondersteuning.

Razer Chroma Firefly

De Razer Firefly is de eerste muismat met een hard oppervlak in de Razer Chroma serie. De hoeken van de muismat zijn voorzien van de Chroma led-verlichting en de onderkant van een rubberen laag tegen het glijden over jouw bureau. De Razer Firefly was in juni dit jaar al beschikbaar voor een richtprijs van €75,-.

Razer Chroma Mamba

De nieuwe Razer Mamba komt in twee edities, de standaard draadloze editie en de tournament editie. Beide muizen beschikken over de Razer Chroma technologie. De standaard draadloze Razer Mamba is voorzien van een 5G laser sensor met wel 16.000 DPI en is per 1 DPI in te stellen in de software. Met de Click Force technologie van Razer ben je ook in staat om de kracht waarmee je op de muisknoppen moet drukken zelf in te stellen. Dit kan je per muisknop regelen door het aandraaien of juist losser draaien van een schroef aan de onderkant van de Razer Chroma Mamba.
Ook is de Razer Mamba in een Tournament Edition te verkrijgen, deze muis is bedraad, beschikt over dezelfde 5G sensor met 16.000 DPI en is ook Razer Chroma enabled.

De Razer Mamba en Razer Mamba Tournament Edition zullen ergens in het derde kwartaal van 2015 beschikbaar zijn. De Razer Mamba heeft een adviesprijs van €180,- en de Tournament Edition €100,-.

Razer Chroma Deathstalker

De Razer Deathstalker Chroma is een Razer Chroma enabled gaming toetsenbord, voorzien van een traditioneel membraan in plaats van mechanische switches. Het voordeel dat dit zou moeten bieden is de korte afstand die de toets moet afleggen om volledig te worden ingedrukt, dit is slechts 2 millimeter. Ook het lage profiel kan voor gamers een voordeel bieden of gewoon een voorkeur zijn. De Deathstalker heeft drie verschillende belichtingszones voor de Razer Chroma technologie, deze zones zijn los van elkaar in te stellen in de Razer software.
De Razer Deathstalker Chroma is op dit moment al beschikbaar voor een adviesprijs van €120,-.

Razer Chroma Orbweaver

Als je een groot liefhebber bent van keypads, dan is er binnenkort de Razer Orbweaver, ook voorzien van de Razer Chroma technologie om de rest van jouw Razer equipment te matchen. De Orbweaver is voorzien 30 volledig programmeerbare toetsen met mechanische switches. Ook de modules waar de hand, duim en palm op rusten zijn instelbaar om de meeste comfort te kunnen bieden. De ingebouwde groene mechanische Razer switches hebben een druk van 50 gram nodig om te worden geactiveerd.
De Razer Orbweaver Chroma zal deze maand verkrijgbaar zijn, de adviesprijs ligt op €150,-

Razer Chroma Technologie

Razer Chroma is een belichting technologie die je vindt in hardware van Razer die hier speciaal op gemaakt is. Alle apparatuur die is voorzien van Razer Chroma kan worden ingesteld in 16,7 miljoen kleuren in de Razer Synapse Software. Hier kan je verschillende lichtpatronen instellen en alle Chroma enabled hardware met elkaar synchroniseren voor de vetste effecten.

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*