Home / PC & Consoles / PC / Need for Speed Payback, tuning trailer
Need-for-Speed-Payback-Tuning-Trailer

Need for Speed Payback, tuning trailer

>Need for Speed Payback stelt je in staat auto’s op de schroot te vinden en om te bouwen tot Supercar. Check de tuning trailer hier!

Need for Speed

Alweer twee jaar geleden introduceerde EA Games de Need for Speed reboot. Een game die ook in Nederland een toffe launch kreeg bij RAUH-Welt Begriff. De game bracht nachtelijke stadsraces terug en de heerlijke Need for Speed feel zoals wij die kenden uit the Underground series. Need for Speed Payback moet gaan voortborduren op de succes maar ook het falen van de Need for Speed reboot. Eén van die punten was de enigzins beperkte tuning modus die je de beschikking gaf tot de keuze tussen slechts enkele body-kits per auto.

Need-for-Speed-Payback-Tuning-Trailer_2

Need for Speed Payback tuning

In Need for Speed Payback zijn onderdelen vrij te spelen door het verdienen van Speed Cards. Voltooi evenementen met de beste scores om upgrades te verdienen. In Payback kan je jouw auto’s veel verder tunen en per onderdeel. Dus geen beperking tot enkele body-kits, maar volledige vrijheid om jouw eigen unieke look te maken. In de trailer zie je ook weer merknamen voor verschillende onderdelen. In mijn ogen een erg leuk detail dat ik zeer kon waarderen in de eerste NFS Underground
Net als in de Need for Speed reboot kan je in de open wereld onderdelen en auto’s vinden. De auto’s kan je van schroot, oppoetsen tot ware pareltjes. Ook de diversiteit in auto’s lijkt weer groots. Van de Pagani tot heuze old-timers uit de jaren 60 en 70.

Tuning Trailer

Release

Need for Speed Payback verschijnt 10 november dit jaar voor Xbox One, Playstation 4 en de PC. Spelers die Need for Speed Payback pre-orderen worden beloond met het Platinum Car Pack. Deze pack geeft je direct toegang tot vijf unieke en iconische auto’s, exclusief neon-licht voor onder de auto en een item dat de kleur van de bandenrook aanpast. Dit zijn de vijf auto’s in het Platinum Car Pack:

    • Nissan 350Z 2008
    • Chevrolet Camaro SS 1967
    • Dodge Charger R/T 1969
    • Ford F-150 Raptor 2016
    • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016 

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*