Home / Geen categorie / Need for Speed Launch party

Need for Speed Launch party

>Vanaf vandaag is de nieuwe Need for Speed game verkrijgbaar, afgelopen woensdagavond vierde EA dit met stijl bij RAUH-Welt Begriff in Woerden.

RAUH-Welt Begriff

RAUH-Welt Begriff is een Japans bedrijf en een wereldwijd begrip op het gebied van auto customization en tuning. Eigenaar Nakai-San heeft naast zijn vestigingen van RAUH-Welt Begriff in Japan en in Los Angelos slechts één tuninggarage in Europa, en laat dat nu net in Nederland zijn. Nakai-San is ook één van de vijf iconen in Need for Speed, wat RAUH-Welt Begriff nog meer affiniteit geeft met Need for Speed.

De launch party

Het feestje werd gehouden in de tuninggarage van RAUH-Welt Begriff zelf. In de garage stonden enkele dikke Porches met gigantische wide-body kits, overal zie je onderdelen van Porsches staan. De groene Porsche welke bijna al een icoon is voor de nieuwe Need for Speed reboot maakt Porsche tuner RAUH-Welt Begriff tot de ideale keuze voor deze gelegenheid. De aanwezigheid van de auto’s en onderdelen weet op deze manier absoluut de Need for Speed feel over te brengen.

De spuitcabine was omgetoverd in een gameroom met acht consoles en schermen. Een heus toernooi werd georganiseerd met als hoofdprijs een Playstation 4 console en natuurlijk de game Need for Speed. Naast het toernooi was de game maar natuurlijk ook vrij te spelen.

De Game

Natuurlijk hebben wij tijdens het toernooi en daarna de game even kunnen spelen. Tot zover hebben we vooral met auto’s zonder upgrades gereden, dit geeft enkel een goed beeld van het begin van de game. De feel van de auto’s is tot zover typisch zoals we voorgaande Need for Speed tuning games hebben kunnen ervaren. Maar uiteindelijk gaat het om de snelheid, de volledig getunede auto’s en de weg daar naartoe, de Need for Speed.

Je rijdt in een open wereld waar je verschillende events kan benaderen en spelen. Doorgaans rij je met meerdere coureurs in één wereld, een goed concept maar soms wil je ook even niet online kunnen zijn. We verwachten dan ook wel dat er een functie als deze in de game zit. De nachtelijke scene vindt ik zeer aantrekkelijk in de game, iets wat mij in titels als Underground en Carbon ook ontzettend trok.

Need_for_Speed_Launch_Party07

We hebben de game nu meerdere keren gespeeld, op Gamescom en op het launch event. In deze twee korte moment opnames is het moeilijk een goed beeld te krijgen. Natuurlijk lees je binnenkort een volledige review van de game hier op Entert1.nl.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*