Home / PC & Consoles / PC / Destiny 2 Beta, onze ervaringen.

Destiny 2 Beta, onze ervaringen.

>De open Beta van Destiny 2 is reeds geweest en hier onze bevindingen, wat was er te doen en wat is er anders? Je leest het hier.Vol verwachting klopte ons hart, keurig om 7 uur voor de PS4 aan het wachten in party. Één voor één konden we erin. Als eerste kon je kiezen tussen de Hunter, Titan en Warlock. Dezelfde drie classes dus. Maar wel met ieder 2 andere specs, al lijken sommige specs van Destiny 1 en 2 erg op elkaar. Erg? Totaal niet. Het speelt lekker zoals de eerste Destiny met een aantal kleine dingen die anders waren. Je begint op level 20 met 200 Light. Doe je strikes dan verdien je items met ook 200 Light, dus “gearen” in de Beta zit er niet echt in. Per Class krijg je 1 exotic wapen in de beginmissie.

De Classes

Ze hebben de classes hetzelfde gehouden, de Titan, Hunter en Warlock. Toch zijn de subclasses wel aangepakt. Voor de warlock heb je nu de Voidwalker en de Dawnblade, de Titan heeft de Striker en Sentinal en de Hunter Archstrider en Gunslinger. Een beetje nieuw een beetje vertouwd dus. Ik denk dat we op den duur wel weer drie subclasses krijgen. Voor nu dus twee en wat ook opvalt is de veel kleinere talent tree.

De extra ability

In ieder geval heb je een extra ability door ronde langer ingedrukt te houden. Per class doet dit wat anders, voor een Titan creëert het een kleine of grote barrière om achter te schuilen, voor een warlock een gebied waar er extra healing te krijgen of meer attack power. Als Hunter kun je dodgen en melee energie terugkrijgen of sneller te kunnen herladen. Handig deze extra skills!

De missie

Je bent een Guardian die terugvliegt naar The Tower. Dan merk je dat de basis onder vuur ligt en probeer je uit te vinden wie wat en waar. Een leuke missie om te spelen en een bruut einde. Het maakt goed duidelijk dat er een new kid on the block is, en dat deze toch een maatje te groot is voor de Vanguard. Het wordt terug bij af om je thuis te kunnen veroveren! Meer zal ik er niet over zeggen om het verhaal een beetje in het midden te laten. Al zullen velen al wel weten waar het over gaat. 😉

De Stike

Dan is er de strike die je kunt spelen, The Inverted Spire. Zoals altijd met drie anderen. Het speelt zich af op Vex gebied waar ook Cabal in voorkomen. Hieronder de video van de Strike!

PVP Crucible

Als laatst heb je de mogelijkheid om 2 modi van de Crucible te spelen. Daar komt ook de extra ability leuk in terug want je hebt meer mogelijkheden! Je kunt kiezen tussen Control en Countdown. Control is het punt herwinnen A,B en C. En Countdown is een soort plant the bomb gameplay.

Kortom

Een Beta waar je binnen een uurtje wel mee klaar bent. Het geeft je een goed gevoel van oud en vertrouwd met een vleugje nieuw. Er zal zeker nog meer nieuws zijn in de game. Voor nu hebben we zeker met erg veel plezier gespeeld en kijken we al uit naar de release van Destiny 2! De game zal uitkomen op de PC, PS4 en de Xbox One op 8-9-2017!

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*