Home / Handheld & Mobile / Android / Eerste beelden Monster Hunter Explore

Eerste beelden Monster Hunter Explore

>Goed nieuws voor de fans van de Monster Hunter series. Er komt een nieuwe Monster Hunter voor iOS en Android genaamd Monster Hunter Explore. Explore is de opvolger van Monster Hunter Smart.

Monster Hunter Explore zal weer van een compleet eigen verhaallijn worden voorzien en is speelbaar op zowel iOS als Android. Bij deze mobiele Monster Hunter gaat het om samenspel. Monster Hunter Explore zal dan ook speelbaar zijn met maximaal 4 spelers en je mag de nodige sociale functies verwachten. Hierdoor komt Monster Hunter Explore dichter bij de originele Monster Hunter beleving dan ooit tevoren.

Ook het wapen- en armorsysteem is door Capcom van een flinke update voorzien zodat het beheren van jouw arsenaal een stuk gemakkelijker moet worden.

Helaas heeft Capcom de game vooralsnog alleen voor thuismarkt Japan aangekondigd. Hier is Monster Hunter nog altijd een enorm populaire game. Of en wanneer je de game in Europa zal zien is nog onbekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte wanneer we meer weten.

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*