Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Sony komt met Star Wars uitvoering PS4

Sony komt met Star Wars uitvoering PS4

>Na de geweldige R2D2 uitvoering van de Xbox 360 is het nu de beurt aan Sony om een bijzondere PS4 in elkaar te schroeven op basis van Star Wars. Met deze Darth Vader editie lijkt dit prima te zijn gelukt.

Natuurlijk is de PS4 van een Darth Vader opdruk voorzien die de bovenkant van de console siert. Ook de PS4 controller is flink onder handen genomen. Zo is de trackpad met het Star Wars logo bedrukt, zijn de D-Pad en schouderknoppen in het rood uitgevoerd en is de cirkel knop van rood plastic met een witte opdruk.

Sony laat de bundels in twee uitvoeringen verschijnen. De eerste is de Battlefront uitvoering. Deze bevat de game Star Wars Battlefront Deluxe Edition en dit vult EA aan met download vouchers voor vier klassieke Star Wars games (Super Star Wars, Jedi Starfighter, Bounty Hunter en Racer Revenge).

De tweede bundel is op basis van Disney Infinity 3.0. Deze set bevat de Disney Infinity game en een infinity figuur van Darth Vader. In beide gevallen gaat het om de 500GB uitvoering van de PS4.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*