Home / PC & Consoles / PC / Dead Rising 3 komt ook naar de PC

Dead Rising 3 komt ook naar de PC

>De game was al een tijdje uit voor de Xbox One maar nu is ook bekend wanneer PC gamers kunnen beginnen aan hun survivaltocht.

Dead Rising 3 vind plaats tien jaar na het tweede deel. De monteur Nick Ramos probeert met anderen de stad Los Perdidos te ontvluchten voordat het leger de stad met de grond gelijk maakt. Om dingen erger te maken zijn er natuurlijk…… allemaal zombies die in de weg staan! Deze game is groter dan deel 1 en 2 bij elkaar. Dit vraagt om voertuigen en die krijg je ook die je ook nog eens kunt upgraden. Ook je wapens kun je on the fly aanpassen, geen werkbank is dus meer nodig.

De zombies zijn slimmer en dodelijker dan ooit met AI en een gedeeld bewustzijn dat spelers dwingt om al hun sluwe vaardigheden en creativiteit te gebruiken om in leven te blijven. De verpletterende horde zombies hebben oneindig veel variatie en afschrikwekkende details.
Bundel je krachten met een vriend voor een eindeloze zombie-kill chaos en verdien ervaringspunten die te gebruiken zijn in de single player modus.

Ook het opslaan wat voorheen alleen kon in toiletten kan nu ten alle tijden. De kenmerken even op een rijtje.

De game komt uit voor op de PC op 5 september. Nog even wachten dus. Hier alvast een prachtige trailer van de game.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*