Home / PC & Consoles / PC / Wildstar, devspeak trailer

Wildstar, devspeak trailer

>NCSOFT en Carbine Studios geven het laatste deel van Strain Ultra Drop vrij, voordat de update morgen, dinsdag 1 juli, live gaat. De Strain DevSpeakvideo laat spelers zien wat ze kunnen verwachten in deze eerste grote update sinds de lancering van de game. Alle details over de update zijn beschikbaar via deze link. 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*