Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Undiscovered Brazil (Blu-Ray)

Review: Undiscovered Brazil (Blu-Ray)

Met al het voetbalgeweld deze weken, zouden we bijna vergeten dat Brazil meer is dan een lang met moderne stadions en vervallen farfella’s. Dit buurland van Suriname bevat namelijk een enorme hoeveelheid natuur en bijbehorend natuurgeweld. Hoewel de BBC wereldwijd faam verwierf met haar prachtige Full HD natuurdocumentaires, is deze prachtige Blu-Ray box geproduceerd door Terra Mater. Een productiestudio die wel vaker haar handen op prachtig beeldmateriaal weet te leggen.   De Blu-Ray box bevat twee schijfjes met daarop vijf losse afleveringen. In Fragile Forest duiken we het regenwoud van Mata Atlantica in. Dit bos ligt…

Overzicht Reviews

Beelden
Informatie

Opsomming: Undiscovered Brazil is een aaneensluiting van 250 minuten lang al het pracht dat de Braziliaanse natuur te bieden heeft. Ik ben zelf gek op het tropisch regenwoud en heb dit al een aantal keer met eigen ogen mogen zien. Hoewel ik de natuur liever met eigen ogen zie, kan dat niet altijd. Dan is deze blu-ray set het beste alternatief.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
90

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*