Home / TV & Films / Online / Blizzcon virtual ticket nu te koop!

Blizzcon virtual ticket nu te koop!

>Claim je ingame mount voor wow en vele andere goodies in de Blizzard universe door een virtual ticket te kopen. Wat je er nog meer voor krijgt lees je hier!

In de intro las je al dat je een mount kreeg. Dat kan zijn de Interceptor voor de Horde, een mooi zeppeling of een miniversie van het vlaggenschip van de Alliance. Hieronder de twee vids, geleend van onze vrienden bij MMO Champion!

Verder krijg je toegang tot vele exclusieve streams zoals de jaarlijkse concerten, cosplay contest, behind the scenes footage, en natuurlijk alle eindtoernooien die we op de voet hebben gevolgd, onder andere op de Gamescom! Kortom zeker de moeite waard om ā‚¬29,99 neer te leggen om je twee dagen op de Blizzcon te wanen. See you there šŸ˜‰ Oh en mocht je nu echt fan zijn dan kun je ook diverse rugtasacties kopen met daarin echte loot van je favoriete games. Voor meer info over de virtual ticket en de backpack check de link van Blizzcon.

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieƫn vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*