Home / TV & Films / Online / Star Wars en Marvel verdwijnen van Netflix

Star Wars en Marvel verdwijnen van Netflix

>2019 zal een zwaar jaar worden voor Netflix. Het videoplatform dat nu nog wereldwijd marktleider is zal op haar sodemieter krijgen van niemand minder dan Disney. Disney lanceert een eigen platform en dat gaat Netflix veel belangrijke content kosten.

Disney heeft laten weten dat Netflix per 2019 niet langer Disney content mag laten zien. Van de bekende tekenfilms tot films en series over Star Wars en Marvel superhelden. Alles moet eraf en daarmee zal het Netflix portfolio voor velen een stuk minder interessant worden.

In hoeverre Disney meteen wereldwijd gaat lanceren is nog onbekend, maar de stap is wel heel interessant. Wat als andere content eigenaren dezelfde stap nemen? Warner Bros heeft bijvoorbeeld ook een heel sterk portfolio waarmee een streaming service snel gevuld kan worden. Of Universal. Deze stappen zouden een eind kunnen maken aan diensten als Netflix, Videoland en anderen.

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*