Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: American Gods Seizoen 1 (Blu-Ray)

Review: American Gods Seizoen 1 (Blu-Ray)

Het hoesje, de trailer. Ze geven een compleet ander beeld, maar laten niets zien van wat je echt krijgt te zien. American Gods is een unieke serie die zich moeilijk laat verwoorden, maar je wel vastgrijpt. Vastgrijpt omdat je het verhaal snapt, of omdat het je simpelweg overdondert. Dat verschil wordt gemaakt door voorkennis. Ken je het boek American Gods al of ken je het nog niet. Of als je het boek niet wilt lezen, helpt het in ieder geval om de wikipedia pagina over het boek te hebben gelezen. American Gods gaat over Shadow Moon en Mr. Wednesday. Shadow…

Overzicht Reviews

Verhaallijn
Cast
Afwerking

Opsomming: Ik klink nu misschien heel positief. Misschien ook omdat ik me nog steeds overdonderd voel door de inhoud van de serie. Maar niet alles is goed aan American Gods. Na een spectaculaire opening lijken de eerste twee volgende afleveringen echt fillers te zijn, waarna het tempo ineens omhoog schiet. Hier en daar wordt het verhaal ook iets teveel geforceerd. Normaal zou ik een serie dan sterk afwaarderen, maar het zijn de hoogtepunten die dit allemaal weer goedmaken. American Gods is een bijzondere beleving die je niet los laat.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
87

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*