Home / TV & Films / Online / Amazon komt met serie over The Lord of the Rings

Amazon komt met serie over The Lord of the Rings

>Amazon komt vandaag met groot nieuws. Het Amerikaanse bedrijf lijkt een directe concurrent voor Game of Thrones te gaan brengen. Al is het misschien net iets schattiger. Amazon gaat een serie uitbrengen van The Lord of the Rings.

Amazon gaat de serie The Lord of the Rings als paradepaardje voor haar Prime videodienst inzetten, die ook in Nederland verkrijgbaar is. Amazon krijgt de wereldwijde rechten in handen van de serie die onder anderen door New Line Cinema zal worden geproduceerd.

Amazon heeft dusdanig veel vertrouwen in het project dat het meteen meerdere seizoenen heeft aangekocht. Daarnaast heeft Amazon ook getekend voor exclusiviteit op eventuele spin-offs van de The Lord of the Rings serie.

In The Lord of the Rings verkennen we opnieuw Middel-Aarde, maar nu in de tijd voorafgaand aan het verhaal van The Fellowship of the Ring en waarschijnlijk na The Hobbit. Zeer waarschijnlijk zal de serie 4K en HDR ondersteunen.

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*