Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Baby Driver (Blu-Ray)

Review: Baby Driver (Blu-Ray)

>Ook bij ons is staat Kevin Spacey even centraal, maar wij snappen het niet. Voor ons was het gewoon lachen, gieren en brullen ondanks dat we weten dat die ouwe rauwdouwer onder vuur ligt, zijn we blij dat hij hier in ieder geval niet uit is geknipt.

Baby Driver is misschien een wat gekke titel. Met zijn overwegend roze artwork zou de kans ook groot zijn dat ik deze gewoon in het (digitale) schap zou laten liggen… en dan zou ik iets geweldigs hebben gemist.

Baby Driver gaat over Baby (Ansel Elgort), een getalenteerde chauffeur. Een chauffeur van vluchtwagens wel te verstaan. Baby heeft er een kunst van gemaakt om op waanzinnige manieren aan zijn achtervolgers te kunnen ontsnappen. Het enige dat hij nodig heeft, is de juiste muziek.

En daarmee komen we meteen op het tweede punt. Baby Driver is één van de meest muzikale actiefilms die ik in de laatste jaren heb gezien. De soundtrack van deze film is echt geweldig.

Maar, terug naar het verhaal. Baby wilt er namelijk mee stoppen, want hij heeft de liefde van zijn leven gevonden. En nee, dat is niet Kevin Spacey. Het is Deborah (Lily James). Voor haar gaat Baby zijn leven weer op de rails zetten, maar dat loopt niet helemaal zoals hij heeft gepland. Crimineel Doc (Kevin Spacey) laat hem niet gaan. Hij moet nog een klus doen en die klus… loopt helemaal verkeerd af.

Extra’s

Sony Pictures verpakt Baby Driver keurig met een UV Code. Zo kun je de film overal downloaden en kijken. Daarnaast zit er voor 20 minuten aan extra’s op. Daarin krijg je meer informatie over de stunts en natuurlijk de muziek van de film. Erg net afgewerkt dus.

Ook bij ons is staat Kevin Spacey even centraal, maar wij snappen het niet. Voor ons was het gewoon lachen, gieren en brullen ondanks dat we weten dat die ouwe rauwdouwer onder vuur ligt, zijn we blij dat hij hier in ieder geval niet uit is geknipt. Baby Driver is misschien een wat gekke titel. Met zijn overwegend roze artwork zou de kans ook groot zijn dat ik deze gewoon in het (digitale) schap zou laten liggen… en dan zou ik iets geweldigs hebben gemist. Baby Driver gaat over Baby (Ansel Elgort), een getalenteerde chauffeur. Een chauffeur van vluchtwagens wel…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaal
Stunts
Soundtrack

Opsomming: Baby Driver is qua doosje misschien niet de meest voor de hand liggende aankoop voor mij als man en liefhebber van actie/drama. Ik ben dan ook blij dat ik de films die ik review, selecteer op basis van de trailer. En die heeft me niet voor niets overgehaald. Baby Driver is echt een film die ik jaarlijks opnieuw in mijn Blu-Ray speler zal schuiven. Topper!

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
90

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*