Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Baby Driver (Blu-Ray)

Review: Baby Driver (Blu-Ray)

Ook bij ons is staat Kevin Spacey even centraal, maar wij snappen het niet. Voor ons was het gewoon lachen, gieren en brullen ondanks dat we weten dat die ouwe rauwdouwer onder vuur ligt, zijn we blij dat hij hier in ieder geval niet uit is geknipt. Baby Driver is misschien een wat gekke titel. Met zijn overwegend roze artwork zou de kans ook groot zijn dat ik deze gewoon in het (digitale) schap zou laten liggen… en dan zou ik iets geweldigs hebben gemist. Baby Driver gaat over Baby (Ansel Elgort), een getalenteerde chauffeur. Een chauffeur van vluchtwagens wel…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaal
Stunts
Soundtrack

Opsomming: Baby Driver is qua doosje misschien niet de meest voor de hand liggende aankoop voor mij als man en liefhebber van actie/drama. Ik ben dan ook blij dat ik de films die ik review, selecteer op basis van de trailer. En die heeft me niet voor niets overgehaald. Baby Driver is echt een film die ik jaarlijks opnieuw in mijn Blu-Ray speler zal schuiven. Topper!

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
90

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*