Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Tony Hawk’s Pro Skater 5 binnenkort beschikbaar

Tony Hawk’s Pro Skater 5 binnenkort beschikbaar

>Na 13 jaar kondigd Activision weer een nieuwe Tony Hawk’s Pro Skater game uit, Tony Hawk’s Pro Skater 5. Zo zullen er nieuwe maar ook klassieke levels aanwezig zijn en een multiplayer functie.

Het zal een hele klus worden om de nostalgie van de oude games te behouden in Tony Hawk’s Pro Skater 5. De focus van de game light weer op uitdagende doelstellingen, perfecte technieken en high-score trucs. Er zal een uitdagende myltiplayer versie aanwezig zijn waar je met vrienden in de parken kunt skaten. Daarnaast is er een functie waarmee je jouw eigen skatepark kan bouwen en delen met de community.

Skateboarden draaide altijd om de vrijheid van ripping met vrienden. Sinds het begin van de Pro Skater-serie 15 jaar geleden was het mijn doel om een game te creëren die dit gevoel goed overbrengt,” zegt Tony Hawk. “Ik ben ontzettend blij dat die droom eindelijk uitkomt met Tony Hawk’s Pro Skater 5. De old-school attitude van de originele game is perfect vertaald naar online.

In de komende weken zullen de release-dates voor de verschillende platforms bekend worden, hou Entert1 dus in de gaten!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*