Home / Handheld & Mobile / 3DS / Steamworld heist, ontwerp een hoed voor de game!

Steamworld heist, ontwerp een hoed voor de game!

>Challenge nummer 2, ontwerp een hoed en noem jezelf ambassador en je hoed verschijnt in de game!

Ik kan er wel woorden aan vuil maken maar ik denk dat de video meer dan genoeg uitleg geeft. Ontwerp je eigen hoed en upload heb via de linkWanneer je wint dan mag je jezelf dus Ambassador noemen en krijg je als een van de eerste toegang tot de game en krijg je de game gratis plus enkele andere download codes voor je vrienden!

 

De game komt uit in de herft van 2015 en is dan beschikbaar voor de volgende platformen: Nintendo 3DS, Steam, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Wii U, Andriod en IOS.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*