Home / PC & Consoles / PC / Shadow of War, eerste gameplay video

Shadow of War, eerste gameplay video

>Na het succes van Shadow of Mordor komt er nu Shadow of War aan. Nu net is de eerste video online gekomen!

En de video is wel 16 minuten lang! In deze video krijg je een goed beeld van de diverse verhaallijnen en regio’s, het nemesis systeem en meer. Ga er lekker voor zitten met een kopje koffie en geniet van de belegering van een van de regio’s!

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*