Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Shameless Seizoen 2 (DVD)

Review: Shameless Seizoen 2 (DVD)

Vorige week mocht ik je bijpraten over Orange is the new Black. Een Amerikaanse versie van wat wij vroeger kenden als Vrouwenvleugel. Bij Shameless kreeg ik hetzelfde nostalgische gevoel. Terugdenkend aan de familie Flodder en films als ‘Schatjes’. De Amerikanen zullen waarschijnlijk refereren aan de familie Bundy, maar dat waren echt nog schatjes ten opzichte van de familie Gallagher in de serie Shameless. Toch is ook dat niet correct. De Shameless die hier op DVD verschijnt, is namelijk weer een remake van de serie Shameless die sinds 2004 draait in het Verenigd Koninkrijk. Daar draait het verhaal om een serie…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaallijn
Humor
Drama

Opsomming: Shameless is niet zomaar de zoveelste comedy over een achterstandsgezin. Shameless is een plezierige mix van drama en humor in een uiterst chaotische setting waar alles mogelijk is. Vergeet de Flodders, vergeet de bundy’s. Er zijn nieuwe sterren aan de onderkant van de samenleving!

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
85

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*