Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: The Legend of Hercules (Blu-Ray 3D)

Review: The Legend of Hercules (Blu-Ray 3D)

Er zijn al heel wat films rond Hercules verschenen en ook dit jaar stonden er weer een aantal op de planning. Afgelopen week mocht ik naar The Legend of Hercules kijken. Deze spectaculaire 3D film vertelt ons over het ontstaan van deze legende. Wanneer we de film starten, zien we hoe koning Amphitryon (Scott Adkins) op epische wijze een naburig volk aan zijn koninkrijk toevoegt. Niet slechts door zijn leger tegen het leger van de vijandige koning op te zetten, maar door op het moment van de waarheid het directe gevecht met die andere koning aan te gaan. ‘Winner gets…

Overzicht Reviews

Verhaallijn
Cast
Special Effects

Opsomming: The Legend of Hercules was voor mij de verrassing van de week. Ik heb het doorgaans niet zo op films over dit soort halfgoden. Vooral omdat ze vaak enorm overdreven zijn. Denk aan wat Marvell met Thor heeft gedaan. Met deze film is dat anders. Hercules hoeft nauwelijks goddelijke krachten aan te wenden, maar is vooral slim en handig. Doordat de vertelling ook nog eens lekker vlot loopt, is het een heerlijke film geworden.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
83

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*