Home / PC & Consoles / PC / Evolve veelbelovend op de E3 met veel prijzen!

Evolve veelbelovend op de E3 met veel prijzen!

>2K en Turtle Rock Studio’s zijn goed op weg om critici op hand hand te krijgen na de E3.

De game heeft na de gamebeurs heeft 4 prijzen en 50 lofbetuigingen gekregen. De game is ook naar mijn mening redelijk uniek en grensverleggend. 2K en Turtle Rock Studio’s gefeliciteerd en op naar de launch op 21 oktober!

De game is dan te spelen op de PS4, Xbox One en de PC. Grapisch geweld gegarandeerd. Voor meer info bezoek de site en hier nog een trailer om in de stemming te komen!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*