Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Life (Blu-Ray)

Review: Life (Blu-Ray)

Lastig hoor, een film in de markt zetten waarvan de titel vooral bekend is van natuurseries. En dan nog een ijzingwekkende sci-fi thriller presenteren ook. Maar wat is het een knaller geworden… We zijn op het ISS, niet al te veel tijd verder van nu. De mensheid is duidelijk begonnen met plannen om Mars te koloniseren en de mensheid is al in staat om hologrammen te projecteren. Er is een zonde onderweg van Mars richting ISS. In die zonde zitten bodemmonsters van de grote rode planeet. Meteen in deze openingsscène gaat het al mis. De zonde wordt beschadigd door ruimtepuin…

Overzicht Reviews

Cast
Spanning
Extra's

Opsomming: Heb je de trailer gezien, dan heb je in grote lijnen misschien al wel de film gezien maar… dat maakt niet uit. Life grijpt je toch en houdt je vast terwijl Calvin zijn zoektocht naar meer voedsel start in het station en haar bemanning één voor een probeert leeg te zuigen.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
93

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*