Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Resident Evil: Vendetta (4K Blu-Ray)

Review: Resident Evil: Vendetta (4K Blu-Ray)

Next level animatie, dat is Resident Evil: Vendetta voor Capcom. Het is de eerste Resident Evil animatiefilm die niet alleen in 4K verschijnt, maar meteen met ondersteuning voor HDR. Resident Evil: Vendetta is alweer het derde deel uit deze animatieserie. De serie begon in 2008 met Degeneration en kreeg in 2012 een vervolg met Damnation. In tegenstelling tot de actiefilms van Resident Evil met Milla Jovovich, volgen de animatiefilms dichter op de verhaallijnen van de Resident Evil games van Capcom. In Resident Evil: Vendetta draait het allemaal om BSAA agent Leon S. Kennedy. Hij wordt door BSAA kapitein Chris Redfield…

Overzicht Reviews

CGI
Verhaal
Extra's

Opsomming: Als Resident Evil fan moet je Resident Evil: Vendetta natuurlijk zo snel mogelijk in huis halen. Als je dan ook nog een 4K TV met HDR aan de muur hebt hangen, krijg je ook nog eens de meest strakke Resident Evil visuals ooit van Sony en Capcom. Ken je de eerdere CGI films of de games niet, is Resident Evil: Vendetta geen gemakkelijke film om in te komen. Laten we dat buiten beschouwing, is Resident Evil: Vendetta qua verhaal toch ook wel heel goed.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
83

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*