Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Homeland Seizoen 6 (DVD)

Review: Homeland Seizoen 6 (DVD)

Ik geef het toe. De eerste drie seizoenen van Homeland waren ijzersterk. Sinds die tijd probeert de serie een nieuwe richting te vinden met seizoenen waarin in één keer het belangrijkste verhaal wordt verteld. Maar dan is er het leven van Peter Quinn. Het leven van Peter Quinn begon in het tweede seizoen van Homeland. Een persoon die door de CIA wordt ingezet om op te ruimen. Kille aanslagen uit te voeren in naam van vlag en vaderland. Een rol die zo lastig werd voor de CIA dat hij in seizoen 5 als ‘externe’ kracht aan de slag ging. https://www.youtube.com/watch?v=6EBmdbsWTNE…

Overzicht Reviews

Verhaal
Cast

Opsomming: Na een redelijk soft vierde seizoen en een al heel wat sterker vijfde seizoen, lijken de schrijvers het weer te snappen. De wereld van Carrie wordt weer een stukje ingewikkelder en dat maakt het voor iedereen om haar heen een heel stuk spannender. Hoewel ik aan het einde niet goed weet hoe het nu verder moet (zelfde gevoel als eind seizoen 3), is dit zesde seizoen opnieuw een thrillride vol emoties en aanslagen. 10 uur lang puur genot.

Gebruikersbeoordeling: 4.8 ( 1 Stemmen)
90

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*