Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Playstation update met Remote Play voor PC en Mac komt woensdag

Playstation update met Remote Play voor PC en Mac komt woensdag

>Aankomende woensdag komt systeemupdate 3.50 uit voor de Playstation 4, met onder andere de Remote Play feature om games te streamen naar een PC of Mac apparaat. Een feature waar veel Playstation fans met veel ongeduld op hebben gewacht.

Ik ben absoluut iemand die weinig geduld kon opbrengen toen Sony de Remote Play feature aankondigde voor PC en Mac. Of het echt functioneel blijkt zal morgen blijken.
Opvallend is dat ondanks dat vele games op de Playstation 4 op een resolutie van 1080p gespeeld kunnen worden, het streamen op een maximale resolutie van 720p mogelijk is. Mogelijk omdat streamen op nog hogere resolutie gewoon te veel rekenkracht vergt van de octo-core processor waarover de Playstation 4 beschikt. Standaard staat de stream ingesteld op een 540p resolutie met 30 fps, welke overigens ook in te stellen is op 60 fps.

Natuurlijk is de remote play feature niet het enige wat update 3.50 te bieden heeft. Meer features zoals notificaties voor vrienden die online komen, evenementen en meer worden geintroduceerd. Check de video voor een goed beeld van update 3.50 van de Playstation 4.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*