Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Uncharted 4: A Thief’s End gameplay preview

Uncharted 4: A Thief’s End gameplay preview

>Sony bracht vandaag een gameplay trailer voor uit Uncharted 4: A Thief’s End, waar we even goed kunnen proeven van de nieuwe game met Nathan Drake. Om eerlijk te zijn heeft dit voorproefje op de gameplay mijzelf aardig verrast.

Zestien minuten lang is de gameplay video waarin Nathan, Sully en Sam beginnen aan een nieuw avontuur in Uncharted 4. De schatjager die eigenlijk met pensioen is belandt toch weer in een nieuw avontuur om toch veel persoonlijkere redenen.

Op grafisch gebied lijkt het spel spectaculair goed, het haar en gelaat van de karakters. Maar ook de realistische bewegingen en de manier waarop de auto in de video over verschillende soorten ondergrond rijdt zijn goed uitgewerkt.
Elke Uncharted fan zal direct enkele elementen in de video herkennen waaronder de wapens, de verschillende verborgen schatten maar ook het eeuwige geklets van de karakters. Dat laatste maakt de game zo ontzettend uniek en vooral leuk om te spelen. Ze maken opmerkingen over wat er gaande is, jouw rijstijl, maar geven ook hints. Daarnaast kan ook het oneindige sarcasme in de game niet ontbreken.

Met de ontzettend mooie uitzichten en herkenbare elementen lijkt Uncharted 4 op exact het goede pad te zitten voor een goed vervolg. Een nieuw element in Uncharted 4 is het rondrijden in de Jeep, op wat lijkt op een grote open wereld.
Ik kan niet wachten om in de 4×4 te stappen en aan het avontuur te beginnen. In de video zie je dat er soms alternatieve routes moeten worden gezocht, alles beweegt aan de auto en geeft een heel realistische feel. Ook zien we dat er gebruik wordt gemaakt van de lier van de terreinwagen om een heuvel op te komen. Nathan moet eerst de lier om de boom heen lopen en bevestigen. Vervolgens springt hij over de lier, een zeer mooi detail omdat je van veel games kan verwachten dat je er gewoon doorheen loopt.

Check de trailer en oordeel zelf. Sony heeft mij in ieder geval op scherp gezet voor Uncharted 4. De release datum staat momenteel op 10 mei 2016.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*