Home / PC & Consoles / PC / Nieuwe trailer voor Sherlock Holmes Crimes & Punishments

Nieuwe trailer voor Sherlock Holmes Crimes & Punishments

>Frogwares Studios laat zijn derde trailer zien voor zijn nieuwe game Sherlock Holmes Crimes & Punishments, een game die een volledig vernieuwende gameplay moet bieden in de Sherlock Holmes reeks.

Het verhaal speelt zich af in en rondom een Victoriaans Londen. De keuze van Frogware om over te stappen naar de Unreal Engine is duidelijk te zien. In de trailer zijn veel van de prachtige nieuwe omgevingen te zien, de details en de sfeer van de decors waarin de game zich afspeelt.

Ook zou Frogwares van nieuwe onderzoekstechnieken gebruik maken, mogelijk gemaakt door de Unreal Engine. Dit kan Sherlock Holmes Crimes en Punishments tot een zeer interessante game maken! Afgezien van het feit dat de naam Sherlock Holmes de meeste liefhebbers van dit soort games toch al aan zou trekken. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar het verhaal in de game!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*