Home / PC & Consoles / PC / JetCarStunts, de vliegende racegame is bijna geland.

JetCarStunts, de vliegende racegame is bijna geland.

>Jetcarstunts is een racegame die nogal variabel is als het gaat om het parkour, weg en lucht wisselen elkaar in hoog tempo af.

Deze game heeft 36 tracks, verschillende auto’s en 3 gamemodi (Platforming, Time Trial & Collector). Je kunt elkaars scores verbeteren door dezelfde track te rijden als je vrienden, je ziet dan zijn ghostcar rijden tijdens jou run. Een beetje zoals Grand Turismo wanneer je je eigen record wilt verbeteren. De game was al te spelen op de Andoid en Apple devices maar komen nu dus vernieuwd naar andere de rest van de platformen toe.

De game gaat €9,99 kosten en zal uitkomen in mei op de PC, PS Vita, PS3 en de Xbox360. Er staat ook een release gepland voor de PS4 en de Xbox One.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*