Home / PC & Consoles / PC / Enemy Front, story trailer

Enemy Front, story trailer

>Het wachten is bijna voorbij, en op het laatste moment komt er nog een trailer vrij van de shooter Enemy Front.

In deze trailer wordt het verhaal verteld van een oorlogscorrespondent die meereist met het verzet tegen de Duitse overheersing. De game komt uit op 13 juni, dat is dus al erg snel!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*