Home / Geen categorie / Eerste gameplay trailer van Tony Hawk Pro Skater 5

Eerste gameplay trailer van Tony Hawk Pro Skater 5

>Activision toont zijn eerste gameplay trailer voor Tony Hawk Pro Skater 5. De video toont een eerste impressie en features van de game.

De focus van de game ligt op het behalen van de uitdagingen in gloednieuwe skate parken. Tony Hawk Skater Pro 5 moet alles zijn wat de populaire voorgangers waren maar dan in een nieuw jasje. Daarbij heb je de mogelijkheid om met tot wel 20 anderen te skaten in multiplayer levels.

De Skate Park builder is misschien wel het paradepaardje van de game waarin spelers zelf een skate park kunnen ontwerpen en delen met vrienden.

Op 2 oktober 2015 zal Tony Hawk Pro Skater 5 verschijnen voor Xbox One en Playstation 4. Later dit jaar zal er ook een release zijn op de Xbox 360 en Playstation 3, weliswaar zonder online mogelijkheid!

THPS5_School_Reynolds_Boardslide

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*