Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Prototype Biohazard bundle, voor de complete next-gen ervaring

Prototype Biohazard bundle, voor de complete next-gen ervaring

>Voor fans of nieuwkomers kan dit een mooie kans zijn om Prototype 1 en 2 te spelen met verbeterde graphics en meer. Vandaag heeft Activision namelijk bekend gemaakt dat deze bundel binnenkort te downloaden is

De games hebben namelijk een oppoets proces ondergaan waardoor ze een verbeterde framerate hebben, full HD graphics en textures. Kortom 2 games in een bundel volledig met elke DLC die er ooit voor is uitgekomen. De adviesprijs is €49,99 en zal 18 BG in beslag nemen voor zowel de PS4 versie als de Xbox One. Zal dit betekenen dat er een Prototype 3 wordt aangekondigt op de GamesCom? Wie weet maar wij zijn er zeker bij!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*