Home / PC & Consoles / PC / Call of Duty Black Ops 3: Shadow of Evil, Zombies komen er weer aan

Call of Duty Black Ops 3: Shadow of Evil, Zombies komen er weer aan

>Het begint onderhand een eigen game te worden. De vertrouwde zombie co-op modus van COD Black op 3, nu met nog meer eigen verhaal.

Dit maal speelt het zich af rond 1940 met bekende noir filmeigenschappen. 4 iconische karakters nemen de hoofdrol om het mysterie achter de zombies te ontrafelen. Ze krijgen opdrachten om meer te weten te komen over dit mysterie en ook over de Shadow Man (de mastermind?). En zoals we in de trailer zien, zijn er ook behoorlijk wat grotere zombies aan te pas gekomen. de 4 karakters zijn: The Magician, The Femme-Fatale, The Cop en The Boxer. De stemmen en looks komen voor rekening van Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day), Heather Graham (The Hangover 1-3, Californication), Neil McDonough (Captain America: The First Avenger, Band of Brothers), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) en Robert Picardo (Star Trek: Voyager, Stargate SG-1).

Comic Con San Diego

Tijdens de Comic Con is er heel wat te doen omtrent de zombie modus. Te veel om zo even op te noemen dus hier een volledig overzicht:

 

Tijdens de wereldpremière op de San Diego Comic-Con neemt Call of Duty: Black Ops III: Zombies – Shadows of Evil de beurs in zijn greep. Bezoekers kunnen zich opmaken voor allerlei activiteiten. Zo staat Zombies centraal in een panel dat wordt gehost door niemand minder dan de bekende YouTuber en Call of Duty Zombies expert Syndicate (Tom Cassell) en in het panel zelf nemen Treyarch’s Call of Duty Zombies sterren uit heden en verleden plaats. Verder krijgt je op de beurs exclusieve gifts cadeau, er is behind-the-scenes informatie en de absolute eyecatcher is de wereldpremière van Shadows of Evil. Op Comic-Con kun je als bezoeker letterlijk in de wereld van Shadows of Evil stappen. Op het adres 450 Second Avenue beland je op donderdag van 2:00 pm tot 10:00 pm lokale tijd, en op zowel vrijdag als zaterdag van 12:00 pm tot 8:00 pm lokale tijd, middenin een nietsontziende Zombie aanval. Zo beleef je aan den lijve hoe het is om in een tot leven gewekte Call of Duty Zombies rond te dwalen.

Buiten de Zombies Experience staat de PlayStation “Road to Greatness” Tour Bus geparkeerd. Hier kunnen gamers voor het eerst kennismaken met de Call of Duty: Black Ops III multiplayer op PlayStation 4

En er is meer… Voor iedere die-hard Call of Duty Zombies fan is er nog een ander interessant debuut op  San Diego Comic-Con: de Call of Duty: Black Ops IIIJuggernog Collector’s Edition. Deze komt verpakt in een volledig functionerende mini-koelkast die gemodelleerd is naar de iconische Juggernog Perk-a-Cola dispenser uit Call of Duty Zombies, de Call of Duty: Black Ops III Season Pass en The Giant, de remake van Der Rise, één van de meest populaire Treyarch Zombies maps ooit. De Call of Duty: Black Ops III Hardened Edition en Digital Deluxe Edition bevatten ook nog de The Giant Zombies map.

Ook werd op San Diego Comic-Con bekend gemaakt, dat Activision Blizzard een campagne lanceert in samenwerking met charity platform Omaze. Zo krijgen Call ofDuty fans de kans om zelf één van de zombies te worden in Call of Duty: Black Ops III. Het geld dat dit opbrengt gaat naar de Call of Duty™ Endowment, een non-profit organisatie die werd opgericht door Activision Blizzard CEO Bobby Kotick met het doel oorlogsveteranen te helpen om een baan te vinden nadat ze gediend hebben. Activision Blizzard legt bij iedere donatie hetzelfde bedrag bij tot een maximum van $1.000.000. Vanaf vandaag tot en met 31 augustus 2015 kan iedereen het project voor $10 sponsoren en zo de kans maken om door Treyarch tot zombie te worden getransformeerd en als ondode een rol te spelen in Call of Duty: Black Ops III DLC. De naam van de winnaar zal de eeuwigheid ingaan in een Zombies mode level, er wacht een lunch met Treyarch Studio Head Mark Lamia én een uitnodiging voor een behind-the-scenes tour door de studio’s van de ontwikkelaar.  Bezoek voor meer informatie omaze.com/callofduty.

Op San Diego Comic-Con werden ook de nieuwe Call of Duty: Black Ops III brand partnerships bekend gemaakt. Dark Horse Comics en Treyarch hebben de handen ineen geslagen om een totaal nieuwe comic book series te creëren, geschreven door Larry Hama en getekend door Marcelo Ferreira. Zij zijn de chroniqueurs van de heldendaden van een elitegroep soldaten. Daarnaast heeft Mega Bloks een exclusief gouden San Diego Comic-Con Zombies beeldje geschapen en kunnen fans  van 18 jaar en ouder op de beurs een limited edition mini-issue bemachtigen van de Dark Horse Comics Call of Duty: Black Ops III prequel.

 

De wereldwijde release van Call of Duty: Black Ops III staat gepland voor 6 november. De game is een uitgave van Activision Publishing en hij wordt ontwikkeld door Treyarch voor PlayStation®4, Xbox One en PC. Ook voor de PS 3 en de Xbox 360 maar deze krijgen een andere versie.

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*