Home / Geen categorie / E3: Skull & Bones, piraterij op zee

E3: Skull & Bones, piraterij op zee

>Skull & Bones is een nieuwe titel in ontwikkeling bij Ubisoft Singapore. In Skull & Bones krijg je het bevel over jouw eigen oorlogsschip en ga je de Indische Oceaan onveilig maken.

Skull & Bones

De game speelt zich af in de Gouden Eeuw. De tijd waarin er vele handelsroutes tussen verre landen over zee gingen. Het was ook de tijd waarin Piraterij zijn hoogtij beleefde en veel legendarische piraten opstonden. Als piraat krijg jij het bevel over jouw eigen oorlogsschip en kruip je in de huid van een hebzuchtige kapitein. Aleen of als lid van een groep piraten sta jij achter het roer om één van de vele handelsschepen te beroven.

Skull & Bones is een online naval game in een open en dynamische Indische oceaan. De omgeving reageert op de acties van spelers en zal hen steeds een grotere uitdaging bieden. Zo er is een innovatief wind systeem welke spelers in staat stelt nieuwe tactische mogelijkheden te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld de wind tactisch kunnen gebruiken om sneller te varen, verder te schieten of ontsnappen aan dodelijk geweld op zee!

Ubisoft Singapore

Deze studio is geen onbekende op het gebied van navel games. Zo was Ubisoft Singapore ook betrokken bij de ontwikkeling van Assassin’s Creed Black Flag en Rogue. Black Flag stond uiteraard bekend om zijn piraten gameplay wat de game tot zo’n success heeft gemaakt. Het is dan ook niet raar dat de toen opgedane ideeën zo groots waren dat dit tot een volledig nieuwe game komt.
De gameplay ervaring die ik verwacht zal dicht liggen op die van Assassin’s Creed Black flag. Maar dan in een volledig nieuwe jasje, nieuwe technieken en gameplay elementen. Ik ben benieuwd wat we komend jaar nog gaan zien voor Skull & Bones.

Release

Skull & Bones is momenteel nog volop in ontwikkeling en wordt pas in het najaar van 2018 verwacht. Dat is nog ruim anderhalf jaar voor we zelf, thuis aan de slag kunnen. Wel is bekend dat de game voor de PC en alle platformen van de PlayStation 4 en Xbox One zal uitkomen.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*