Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: A Cure for Wellness (DVD)

Review: A Cure for Wellness (DVD)

Tegenwoordig zien we een wellness centrum vooral als een plek waar we een beetje worden gekneed, vruchtensapjes drinken, opwarmen in sauna’s en leeglopen op de klysma’s en de rekening achteraf. Vroeger was dit anders en waren dit dé locaties om ook psychische problemen op te lossen. Vreemde, psychische problemen. Wanneer Lockhart (Dane DeHaan – Chronicle, The Amazing Spider-Man 2) de opdracht krijgt om de CEO van zijn bedrijf op te halen, vertrekt hij naar Zweden. Naar een idyllisch resort in de Zwitserse Alpen waar zijn CEO zou verblijven. Eenmaal aangekomen, lijkt er niets aan de hand. De patiënten doorlopen allerlei…

Overzicht Reviews

Cast
Verhaallijn
Spanning

Opsomming: De titel A Cure for Wellness klinkt een heel stuk minder spannend dan de film is. De leuke trailers van de film weten gelukkig al heel wat beter de aandacht van de kijker te trekken. Ik ben dan ook blij dat ik toch de keuze heb gemaakt om even goed voor deze film te gaan zitten. 141 minuten heb ik met spanning mogen kijken naar een verhaal dat te bizar is voor woorden, maar duidelijk illustreert hoe goedgelovig we, in de tijd waarin A Cure for Wellness zich afspeelt, waren.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
93

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*